dilluns, 6 de març del 2017

Treball col·laboratiu dels alumnes del Centre de Noves Oportunitats de les Terres de l’Ebre


És important que, per introduïr-se amb garanties a la societat, els joves tinguin un bon coneixement de l'entorn. Les entitats que treballen per ajudar els altres, com ens organitzem per una causa, com donar suport a una causa comuna.. són alguns dels exemple que ens ajuden a millorar el nostre coneixement de l'entorn.
La participació i el treball en favor de la comunitat és un camí més que exemplar per a ser reconeguts per la seva utilitzat i pel seva sensibilitat envers les necessitats dels altres.
En aquest cas, els joves han participat en la Gala de la lliga contra el càncer  de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre aportant treballs, regals i ajudant en la producció.





Els i les joves del Centre de Noves Oportunitats de les Terres de l’Ebre, van decidir col·laborar en el sopar benèfic de la Lliga contra el càncer que es va celebrar a Deltebre. Concretament els i les joves que cursen els PFI de Perruqueria i de Vivers i jardins, així com els de Certificat de Professionalitat de Vivers, han estat treballant les darreres setmanes en uns obsequis realitzats per ells mateixos que es van sortejar en el transcurs d’aquest sopar per tal de contribuir a la recaptació de fons de la Delegació de la Lliga contra el Càncer de les Terres de l’Ebre.

Empoderament, responsabilitat, arrelament i pertinença a la comunitat #NOVESOPORTUNITATS model socioeducatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada