divendres, 10 de març del 2017

Entrega de diplomes de la Formació a Mida en Reparació i Manteniment Integrals




Aquest segon divendres de març s'ha fet entrega a Roquetes dels diplomes que acrediten l'aprofitament de la formació a mida als joves de Noves Oportunitats.
Aquests joves són els responsables d'alguns dels projectes que us hem donat a conèixer en aquest blog i ho seran de futures notícies sobre la inserció laboral a Noves oportunitats.

A l'acte, han assistit molts joves que han aplaudit la feina assolida pels seus companys, però també hem tingut la presència del Sisco Ollé; Regidor de l'Ajuntament de Roquetes en representació del consistori. Sisco Ollé ha estat des del primer dia, com a mestre, una persona que ha tingut molta fe en el programa i cal reconèixer-li.

Com no, també han volgut participar els representants del SOC del territor. Tenint en compte que Noves Oportunitats és una iniciativa subvencionada pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya amb recursos del Fons Social Europeu dintre del programa de Garantia Juvenil; per a nosaltres ha estat molt important la seva presència.


Un petit vídeo que hem gravat al vol ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada