dijous, 9 de febrer del 2017

Visita a ROCK LOVE TATTOO




Una de les visites a empreses que més espectatives havia causat entre els joves havia estat la visita a Rock Love Tattoo a Amposta.
Però això que està tant de moda que és la comparació espectativa vs realitat s'ha traduït en una experiència inoblidable.
Els joves que han assistit a la visita a la empresa de tattoos han quedat meravellats amb els coneixements que els ha transferit Christian i Mikel.

La visita ha començat amb una xerrada de com es reben les comandes i el motiu que impulsa als joves (i no tant joves) a fer-se un Tattoo. Amb això hem fet un repàs d'alguns procediments que ja tractem al PFI d'Arts Gràfiques com ara la proporció, la transferència d'imatges, els materials, l'escala, els procediments de dibuix i també hem arribat als programes d'edició d'imatges per a realitzar el que s'anomena realisme.

Christian ens ha donat una xerrada motivadora que com va poder aconseguir convertir d'una passió la seva feina habitual després de moltes dificultats i obstacles que la societat pugui posar-mos.
La força necessaria per aconseguir-ho es basa en la constància i el treball ben fet.

Els joves han fet algunes preguntes i han pogut veure que els continguts que donem al PFI també els podem aplicar a una empresa aparentment no tant ortodoxa.

Finalment, Christian i Mikel ens han ensenyat les instal·lacions, les màquines. Tot sota una pulcritud extrema i sota un discurs higiènic que ha fet reflexionar els joves fins al punt d'interessar-se per qualsevol conseqûència derivada de la mala praxis d'altres centres de Tattoo o piercing.

Han conversat amb Mikel i Christian sobre experiències que ells coneixen i que provoquen que es replantejen en quins llocs fer-se un tattoo. Nosaltres posariem la mà al foc de que les paraules savies d'ells són fruit d'un gran coneixement de causa i recomanem molt la visita no tan sols per fer-se un tattoo, També ens ha obert les portes per preguntar-li qualsevol dubte qualsevol altre dia.

Els joves diuen que abans de fer-se qualsevol cosa passarien a preguntar-li per que han vist que , de la manera que ens ha atès, el responsable de RockLove Tattoo és un tio legal que coneix i sap molt del tema.

Us deixem algunes imatges que reflexen i registren moments de la visita a ROCK LOVE TATTOO.















https://www.facebook.com/rocklovetattoo/?fref=ts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada