dimarts, 25 d’octubre del 2016

Presentació del PFI de Perruqueria de Noves Oportunitats

Al centre de Noves Oportunitats de Terres de l'Ebre hem començat una formació professionali
tzadora per tal d'adquirir competències tècniques en l'àmbit de la perruqueria i l'estètica.



Visita a l'empresa FOTO AMPOSTA

Avui dintre de la programació del PFI d'Arts Gràfiques hem visitat un estudi professional de fotografia que ens ha ensenyat a muntar un estudi, a iluminar una escena i que ens ha permés fer-nos fotos. Unes fotos extraordinàries que ens agrada compartir amb tots vosaltres.

Moltes gràcies a Cristobal per atendre els joves amb tanta delicadesa.






















dilluns, 17 d’octubre del 2016

Teoria del color

Al PFI d'Arts gràfiques hem parlat sobre la teoria del color. Entendre que el color és llum i la posibilitat de combinar-los per generar-ne de nous ha estat un exerci que hem fet a través d'una pràctica. Hem elaborat aquesta composició amb pintures acríl·liques. Molt important, després, poder recollir i netejar el material per tal d'utilitzar-lo un altre dia. 
















dimarts, 4 d’octubre del 2016

Collage. Sessió pràctica del PFI d'Arts gràfiques.

"La imatge ni es crea ni es destrueix. Es transforma."

Amb aquesta frase com a punt de partida pretenem que els joves puguin aprendre a generar altre imatges sense necessitat de activar la traça manual. Només amb les associacions visuals i amb la capacitat adquirida de retallar i enganxar poden elaborar una imatge a partir de la composició d'altres precedents.

Un exercici molt recomanable que cal preparar bé amb material atractiu. Revistes, còmics.. tisores, adhesiu. papers i fons de colors.











dilluns, 3 d’octubre del 2016

Coneixement de l'entorn empresarial.


Els nois de Noves Oportunitats enceten temporada de visites a empreses del territori.
Amb aquestes activitats es promociona la relació amb l’entorn com a mètode per conèixer els negocis i empreses locals, descobrim una xarxa econòmica i professional que ens era desconeguda.
La possibilitat de veure professional qualificat en el seu entorn laboral amb qui ens podem identificar fa sorgir la idea de “Jo TAMBÉ puc”.







Agraïm la col·laboració de totes aquelles empreses amb sensibilitat social que dia a dia ens aneu obrint les vostres portes.




Descobrim realitats, empoderament, motivació, fem futur.